Hendek Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: İlköğretimden sonra meslek okulları arasında ilk tercih edilen, okulda edindiği mesleki bilgi ve beceriyi en iyi şekilde kullanabilen, sağlık kuruluşlarında aranan ekip ruhunu taşıyan, gelişime açık vizyon sahibi birey yetiştiren, bölgesinde öncü bir eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: Türk Milletinin Milli, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren, vatanı ve milletini seven, araştıran, eleştiren, verdiği hizmette insan ayırımı yapmayan, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı çağdaş ve etik değerlerle donatılmış ve mesleğinin tüm değerlerini en üst düzeyde kazanmış, çağın gelişen ihtiyaçlarına uygun beceriler kazanmış, ekip ruhunu taşıyan sağlık personeli yetiştirmek.

Başarılar: Öğrencilerimizin birçoğu özel hastanelerde ve devlet hastanelerinde göreve başlamıştır.

Saatler: Pazartesi-Salı 08.40-17.30 Çarşamba-Perşembe-Cuma: 08.40-17-30
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://aksemsettinmtal.meb.k12.tr

Adres - Akpınar Mahallesi Dr.Cevdet Şahinli Caddesi No1 54300 Hendek /SAKARYA

Yerleşim Yeri - Akpınar Mahallesi Dr.Cevdet Şahinli Caddesi No:1 Hendek SAKARYA

Adres - Akpınar Mahallesi Dr.Cevdet Şahinli Caddesi No1 54300 Hendek /SAKARYA

Ulaşım İl merkezinden Halk Otobüsleriyle sağlanmaktadır.İlçe Merkezinden Hastane Dolmuşlarıyla Sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 35 km ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır.