Teşekkürler Akyazı MTAL

Geçtiğimiz günlerde okul bahçemizi sahiplenen bir köpek ile ilgili haber yapmıştık.

15.12.2023 92

Bahçemizden ayrılmaya niyeti olmayan sevimli köpeğin artık bir kulubesi var. Akyazı MTAL lisesine İlk yardım kursu için giden Öğretmenlerimiz Kürşat YAMANKALE ve Yusuf KANDEMİR okulumuzun bahçesinde bulunan köpeği zor günlerin beklediğinden havaların giderek soğuduğundan Okul Müdürü Hüseyin DEMİR' e bahsetti. Kendi okullarının mobilya bölümünde öğrenci ve öğretmenler ile birlikte bir kulube yaptıran Hüseyin DEMİR kulubeyi okulumuza hediye ederek, okulun bir görevide topluma duyarlı merhametli bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimize durumu ilettiğimde bir kulube yapalım teklifi ilk onlardan geldi kısa süre içerisinde gün bitmeden hazır ettiler bu durum benide ziyadesiyle memnun etti. Bizde okulumuz adına emeği geçen Muzaffer hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.